Super ushtrime për trup për vetëm 7 minuta që të qenë fit

Kudo të jeni, në çdo orë të ditës! Për vetëm 7 minuta ju do të mund të stërvisni dhe mbani në formë komplet trupin tuaj.

I vetmi mjet qe do ju nevojitet është një motivimi juaj i cili duhet të mos mungojë asnjëherë! Për rezultate më të shpejta, përsëriteni këtë set dy herë , në total 14 minuta ushtrime. Rekomandohen të kryhen të pakten 4 herë në javë. Mesatarisht, kiryeni cdo ushtrim për rreth  50- 60 sekonda!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *