Pasi që arrita maksimumin e peshës që kisha pas ndonjëherë, e qe janë as më shumë e as më pak se 95 KG, vendosa me e bo zemren guri e me provu me e ndërru mënyrën e jetesës (të ushqimit dhe veprimtarisë fizike) duke angazhuar djemte e “Transformohu” si trainer personal ne këtë udhëtim.

Fillimi ishte shumë i veshtirë, duke marrë parasyshë që s’kam qenë aspak tip sportiv e aq më pak adhuruese e palestrave sportive. Duke filluar dhe duke parë të gjitha ato rezultate të mahnihtshme të fitnesit dhe dietës, fillova ta pelqej edhe këtë mënyrë të jetesës.

Për të gjitha këto ndryshime iu falenderohem djemve të “Transformohu” për motivimin dhe perkujdesin strikt në dietë dhe ushtrime për plotë 6 muaj. Falë kujdesit dhe perkushtimit kam arritur t’i humbas 19 kg per 3 muaj dhe te transformohem komplet si ne dukje po ashtu edhe ne menyren e jetesës.

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!