Thëniet më të mira të Jason Statham

“Trupi yt është si një copë dinamiti. Ju mund ta rrihni me laps gjatë gjithë ditës dhe ai kurrë nuk do të eksplodoj. Mirëpo nese e goditni vetem një herë me çekan, BUM!! Bëhu serioz. Ushtro 40 minuta intenzive dhe jo 2 orë të lehta. Rezultatet do te jenë shumë më mahnitëse.” – Jason Statham

 

“Pamja e mirë dhe të ndjerit mirë për vetën shkojnë bashkë njëra me tjetrën. Nëse e jetoni një stil të jetës së shëndetshme, kujdeseni për dietën dhe nutricionin tuaj, si dhe ushtroni rregullisht, ju do të ndiheni mirë.” – Jason Statham

 

“Kur bëhem gati për një film, dieta ime është e ashtuquajtur “Dieta Antisociale”. Unë nuk shkoj në restorante, nuk ha atë se çfarë dua të ha si dhe nuk ha shumë. Ha gjëra të vogla por shpesh. Shumë proteinë dhe perime. Nuk ha së bashku me njerëz të tjerë, sepse ka shanse të mëdha që të ha më shumë se sa që duhet.”

 

“Unë besoj se të gjithë jemi të ndjeshëm; secili ka mënyren e vet për ti fshehur emocionet e tij/saj dhe për të mos i lënë jashtë shumë shpesh. Unë besoj që njerëzit mundohen ti shtypin emocionet brenda dhe besoj se edhe unë kam pak nga kjo” – Jason Statham

 

“Kam ardhur nga hiçi, dhe më vjen marre që të kthehem prapa” – Jason Statham

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *