Jo vetËm FItnes!

Stil i jetËs

Regjistrohu dhe fito 2 sesione te ushtrimeve falas

Këshilla rreth nutricionit, fitnesit dhe shendetit ne:

Ushtrimet Grupore

Fillo SOT

Qe sa kohË je tu i thon vetit të hanen kom me fillu?

NJOFTOHU ME EKIPeN TRANSFORMOHU

aRTOR bERISHA

Nese doni të transformoni trupin tuaj dhe të keni vetbesim si kurre më parë atëherë unë mund të ju ndihmoj..Unë jam këtu qe të keshilloj dhe ta tregoj hap pas hapi rrugen per ti arritur suksesin e deshiruar. Krejt çka duhet prej teje është me vendos

lEONARD nIKAçI

Nese eshte nje gje qe e urrej, atehere ajo duhet te jene arsyetimet. Gjeja me e lehte per tu bere kur konfrontoheni me situata te veshtira eshte qe te nxjerrni arsye qe tu ikni puneve apo pergjegjesise.

 

sHPETIM KALIÇANI

Asgjë nuk është gjenetike, duhet vetëm punë dhe këshilla nga ekspertet. Nuk është e pamundur me pas trupin në formën të cilën gjithmonë e keni dëshiruar, dhe për me tepër pa përdorur substance të dëmshme për trup, mjaft e dekurajuat veten, bukurisë së brendshme jepi formë nga jashtë.

Paketat

TRANSFORMOHU

150 12 muaj
Per Pagesat 1 vjeçare
 • Asistencë e përgjithshme nga trajnerët e sallës
 • Programi Transformohu i ushtrimeve FALAS!
 • Këndi për fëmijë
 • Fitnesi i hapur 24 orë 7 ditë në javë
 • Tush pa limit FALAS!
 • Ambient super i pastër
 • Ventilim Special (ndërrim i ajrit çdo 10 minuta, ajri i filtruar sikur në salla të operacionit
 • Parking i mjaftueshëm
 • Restaurant me ushqime të shëndetshme
 • Dyqan i proteinave dhe ushqimeve bio

pA çANTË

45 Ne Muaj
Per Pagesat 1 vjeçare
 • Pastrimi i rrobave
 • Programi i Ushqimit
 • 1 Ujë falas çdo ditë
 • 1 Kafe falas çdo ditë
 • Peshqiri i madh per dush
 • Asistencë e përgjithshme nga trajnerët e sallës
 • Programi Transformohu i ushtrimeve FALAS!
 • Këndi për fëmijë
 • Fitnesi i hapur 24 orë 7 ditë në javë
 • Tush pa limit FALAS!
 • Ambient super i pastër
 • Ventilim Special (ndërrim i ajrit çdo 10 minuta, ajri i filtruar sikur në salla të operacionit
 • Parking i mjaftueshëm
 • Restaurant me ushqime të shëndetshme
 • Dyqan i proteinave dhe ushqimeve bio

tRAJNER pERSONAL

250 Ne MuaJ
 • Trajneri 5 here ne javë
 • Rezultate te garantuara!
 • Programi Transformohu i ushtqimit FALAS!
 • Këndi për fëmijë
 • Fitnesi i hapur 24 orë 7 ditë në javë
 • Tush pa limit FALAS!
 • Ambient super i pastër
 • Ventilim Special (ndërrim i ajrit çdo 10 minuta, ajri i filtruar sikur në salla të operacionit
 • Parking i mjaftueshëm
 • Restaurant me ushqime të shëndetshme
 • Dyqan i proteinave dhe ushqimeve bio
Na kontaktoni
049 46 39 19

Kompleksi Ramiz Sadiku, Rruga tirana,
10000 Prishtinë

Copyright © 2014 - 2021. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Na kontktoni:
049 53 77 55