Top 10 Proteinat pluhur më të mirat

1.Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard

proteina1

Kjo është proteinë që rekomandohet më së shumti në botë. Ky produkt përmban 24 gram proteinë tëpastër per servim. E dobishme për ndërtimin e muskujve dhe rigjenerim. Kjo proteinë pluhur është gjithashtu e njohur për përmbajtjen e ulët të yndyrës, laktozës, dhe karbohidrateve. Blloqet ndërtuese të Optimum Nutrition Whey 100% përfshijnë glutaminë dhe acid glutamik, BCCA, valine, isoleucine, dhe leucine. Ky produkt gjithashtu është miratuar dhe pranuar nga Kompania e Shëndetit Publik dhe Sigurisë Ndërkombëtare, NSF, dhe Praktikat e mira të Standardeve të Prodhimit.

•Kualiteti më i mirë +  Vlera më e mirë •Proteina #1 më e shitur në Bodybuilding.com •E mbushur me Whey Protein Isolates •Mbi 5 gram BCAA •24 gram Proteinë – 120 Kalori – 1 gram yndyrë– 3 gram karbohidate •Përmban mikropjesëza Whey Protein •Më shumë se 4 gram Glutaminë & Acid glutamik •100% Whey Protein

2.BSN Syntha-6 Protein Powder

proteina2

Një prej suplementeve të rralla whey që shijon shumë. Ky produkt është një nga proteinat pluhur më efektive në treg, dhe ata me të vërtetë bënë një punë të madhe në formulimin e kësaj. Tretet mirë dhe ka shije jashtëzakonisht të mirë. E përdorur nga shumë atletë, ajo ndihmon në ndërtimin e forcës dhe qëndrueshmërisë. BSN Syntha-6 Protein përmban yndyra të shëndetshme dhe fibra të kërkuara nga trupi për të duruar ushtrimet e gjata, të sforcuara. Për shkak të shijes së këtij produkti ajo gjithashtu e bën një zëvendësim të shëndetshëm edhe si vakt (ushqim). Ajo përmban amino acidet esenciale, BCAA, glutaminë, fibra, MCTS, EFAs, dhe peptide. Matricë multi-funksiononale të proteinave, dhe proteinë bioakitve-utilizim AZORB që janë edhe vendimtare në zhvillimin e muskujve, ndërtimin e qëndrueshmërisë dhe duke e zvogëluar rrezikun e lëndimeve, sidomos gjatë aktiviteteve tendosëse fizike.

3.MyoFusion Probiotic Powder

proteina3

Ky produkt vjen në shije të shumta, që përfshijnë: çokollatë me qumësht, gjalpë kikiriku, biskota dhe krem, luleshtrydhe dhe krem, dhe roll kanellë. Probiotic MyoFusion proteina pluhur është bërë nga amino Acidet e ndryshme, whey proteina, kaseina, dhe albumina të vezëve. Gjithashtu përmban 24 gram të proteinave dhe 9 gram amino acide per servim, e cila është thelbësore në ndërtimin e muskujve dhe rigjenerimit.

 

4.Myotein

proteina4

Kjo proteinë pluhur është e mbushur me shumë lloje të ndryshme të përbërësve të proteinave në formën e Celeous Forskholi, 20-Hydoxyecdysterone, dhe aminogjen. Këto përbërës e lejojë trupin që të djegë yndyrë dhe për të ndërtuar muskuj. Këto komponente gjithashtu  veprojnë në rigjenerimin e muskujve pas një stërvitje. Myotein gjithashtu i jep trupit lëndë ushqyese që gjenden në ushqim, duke çuar kështu trupin të reduktojë dëshirat për ushqim. Kjo është e dobishme në humbje peshe, ku në vend të hahet, trupi aq më tepër përqendrohet në ndërtimin e muskujve.

 

5. USN Muscle Fuel STS

proteina5

Kjo proteinë pluhur vjenë në: çokolatë, luleshtrydhe dhe vanilje, dhe përmban pesë proteina të ndryshme që janë të domosdoshme në ndërtimin e muskujve dhe fibra efikase për rigjenerimin e muskujve. Në Muscle Fuel  STS, trupi absorbon sasi të duhura të proteinave, aq shumë sa në mënyrë që dëshirat e ushqimit janë të shtypura. Ajo përmban 44 gram të proteinave, 49 gram të karbohidrateve të thjeshta dhe 4 gram yndyrë per servim. Kjo është më e dobishme sesa  të hahet një vakt i plotë, pasi nuk ka yndyrna të panevojshme dhe kolesterol që trupi absorbon me ushqim tipik, të pashëndetshëm. Muscle Fuel STS gjithashtu përmban glutaminë, biotin, dhe shumë vitamina tjera për të siguruar trupin me energji të mjaftueshme për të përballuar ushtrime të gjata dhe të mundimshme.

 

6. Optimum Nutrition 100% Casein Protein Powder

proteina6

Ky produkt vjen në shumë shije, të tilla si krem banane, çokollatë, çokollatë supreme dhe krem vanilla dhe ka një përmbajtje të lartë proteine të gjetur në pluhur proteinat. Gjithashtu përmban mbi 9 gram BCAA dhe glutaminë per lugë. Optimum Nutrition 100% kazeina pluhur lejon proteinat për t’u lëshuar ngadalë e cila është e domosdoshme për ndërtimin e trupit. Muskujt ndërtohen ndërsa proteina lirohet ngadalë, në kohë optimale.

7. Gaspari IntraPro Protein Powder

proteina7

Ky produkt ka një pako me një prej proteinave më të mira me 25g per servim, dhe vjen në shumë lloje të tilla si luleshtrydhe dhe krem, çokollatë dhe vanilje. Ky produkt është i njohur të jetë anti-katabolik, që do të thotë se ajo në mënyrë efektive ndalon ndarjen e fibrave muskulore, sidomos gjatë seancave stërvitore dhe trajnimimit të rezistencës. Duke pasur këtë produkt në çdo kohë të ditës do të zëvendësojë dëshirat e trupit për të ngrënë, e cila është e dobishme për ndërtimin e trupit. Gaspari IntraPro Protein Powder gjithashtu prodhon rezultate të mira për femrat që dojnë t’a ndërtojnë trupin.

8. Boditronics Express Whey Protein Powder

proteina8

 

Ky produkt vjen në shije, si çokollatë, luleshtrydhe dhe krem, banane, karamele me gjalpë kikirku, dhe mjedër. Boditronics Express Whey Protein Powder përmban L-Glutamine dhe BCAA, të cilat janë thelbësore për përmirësimin, e mbi të gjitha rritjen e muskujve dhe rigjenerimin/shërimin e muskujve. Kjo proteinë pluhur gjithashtu ka prebiotikë cilat promovojnë tretje aktive dhe të shëndetshme. Boditronics Express Whey Protein Powder përmban proteina Miscellar kazeinë, që i lejon trupit për lirimin e aminoacideve ngadalë, e cila është e dobishme për ndërtimin e muskujve, ndërsa trupi ngadalë thith proteinat.

9. CytoSport Cyto Gainer Protein Powder

proteina9

Kjo proteinë pluhur vjen në shumë shije, si luleshtrydhe dhe krem, çokollatë, krem vanilje, banane, etj. CytoSport Protein Powder cyto Gainer përmban shumë kalori, 570 kalori për Scoop, e cila është ideale për ata që synojnë të shtojnë pak peshë dhe muskuj.

10. Met-Rx 100% Natural Whey Protein Powder

proteina10

Kjo proteinë vjen në dy shije: çokollatë dhe vanilje. Met-Rx 100% Natural Whey Protein Powder është e gjitha natyrale dhe përmban 23 gram proteinë për lugë dhe 5 gram BCAA, e cila është thelbësore për ndërtimin e muskujve optimalë. Kjo proteinë pluhur gjithashtu vepron si një filtër natyror, sepse zvogëlon kolesterolin, yndyrat e ngopura, laktozën  dhe nivelet e karbohidrateve në trup.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *