Do të mjaftonin vetëm pesë minuta ushtrim në ditë për të pasur një bark të sheshtë dhe vithe të kolme, ashtu siç është pikërisht moda dhe dëshira e çdo femre.

Do të mjaftonin vetëm pesë minuta ushtrim në ditë për të pasur një bark të sheshtë dhe vithe të kolme, ashtu siç është pikërisht moda dhe dëshira e çdo femre.

Për këtë, rekomandohet ushtrimi i mëposhtëm:

Mbështesni bërrylat dhe majat e këmbëve në dysheme duke i dhënë trupit pamjen e një lloj ure, pozicion ky që garanton ruajtjen e ekuilibrit të nevojshme mes barkut dhe muskujve gluteale të vitheve. E rëndësishme është që në këtë pozicion të sigurohet një kontraksion i nevojshëm i muskujve të vitheve, këmbëve dhe barkut. Qëndroni kështu për minuta.

Nëse do të mundeni që këtë ushtrim ta përsërisni për pesë herë të tjera, atëherë me siguri që do të keni marrë si shpërblim një fundshpinë më të kolme, këmbë më të tonifikuara, dhe mbi të gjitha një bark të sheshtë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!