Ushtrime kundër celulitit

Cellulite dhe Ushtrimi – binjakët, asnjë metodë kundër celulitit nuk do të kenë efekt nëse nuk mbajë ushtrimin e saj. Çfarë ushtrime do të ndihmojë të hequr qafe e celulitit?

Ju mund të sigurtë pohojnë që të zgjidhë problemin e celulitit pa sport, pa stërvitje praktikisht e pamundur. Madje edhe duke përdorur një metodë të ndryshme dhe duke qenë i kënaqur me efektin, gratë vënë re shenjat e celulitit shpejt të shfaqet përsëri. Le të shohim pse kjo është duke ndodhur dhe se si ne mund të ndihmojë në stërvitje kundër celulitit.

A e dini se celuliti është një problem thjesht femër, ajo është e lidhur me akumulimin e qelizave të trupit yndyrë … për amësi. Befasuar? Këto qeliza yndyrë – të nevojshme ushqimin dhe mbrojtjen e fëmijës në rast të situatave të paparashikuara, mungesa e ushqimit, ngrohjes, ata do të lejojë atë për të mbijetuar. Pra, natyra ka marrë kujdesin e fëmijës. Prandaj, këto qeliza janë të depozituara në gratë është në rajonin e legenit, depozituar vazhdimisht në një aktuale të të gjitha moshave, ndërsa një grua është një grua. Në mënyrë të tillë për të parandaluar shfaqjen e celulitit një herë dhe nuk mund të jetë ndonjë metoda mund të ndalet vetëm zhvillimin e saj, duke ruajtur tonin e muskujve të legenit, duke shpërndarë yndyrë ankuese, parandalimin ajo shkëputet në indet dhe kështu zbulojnë një cellulitis.

Prandaj, pavarësisht nga metodat e zgjedhura e celulitit largimit pa stërvitje ju nuk mund ta bëjë. Vetëm në këtë mënyrë për aq kohë sa ju mbajë ton tuaj muskujve dhe çdo ditë pa shqetësuese në lidhje me fatkeq lëvozhgë portokalli.

Por mos u bëni merak – në fakt, duke folur e cellulitis, ka dy ushtrime të thjeshta por superэffektynыh kundër celulitit, pothuajse të njohur nga fëmijëria, të cilat ne përshkruajnë më poshtë, dhe tani disa fjalë për konceptin e ngrohjes.

Çfarë është ngrohja deri? Kjo ushtrime përgatitore për të përgatitur muskujt tanë për ushtrime themelore. Kjo do të, së pari, për të trajnuar me përfitim maksimal dhe, së dyti, të na shpëtojë nga pasojat e lëndimeve të mundshme fizike. Ushtrimet janë të thjeshta:
1. bust përpara dhe në anën.
2. hips Rotate.
3. Squats.
4. Lunges përpara nga një në këmbët Obejo.
5. Duke ecur në vend, heqjen gjunjët e lartë.
6. Jumping nosochkah.
Çdo person ka vet performancën e saj rregull uprazhenyy, ata duhet të bëni sa më shumë muskujve filloi të djeg pak, që është i përfshirë në punën dhe lëvizjet nuk duhet të sjellë ndonjë siklet, nuk duhet të jenë simptoma të dhimbshme, ndjenjat natyahnutosti, ngurtësi, dridhje. Varësisht nga shkalla e përgatitjes së çdo ushtrim duhet të përsëritet 20 deri 50 herë, pastaj e përdorin anti-celulitin krem ​​për zonat e problemit.

Ushtrime simpatik kundër celulitit.

Shko tek ushtrimet magjike kundër celulitit. Dhe ushtrimi i parë – litar. Po, litar kërcejnë. Për të mos them ju trajner palestër, jo imitues mund të krahasohet me efektivitetin e kësaj vajzë uprazhenyem dashur. Çfarë, a të bëj? Ajo rezulton celulitin ju nuk e keni marrë ende, nëse ju nxjerrë. Caveat vetëm – duhet të hidhen një shumë, të paktën 15 minuta të lodhur – të pushojnë, të ecin nëpër dhomë, ju mund edhe të ligët kundër murit, por në asnjë mënyrë të ulen. Kjo nuk është vetëm rezultat i asgjë, por psikologjisë – nuk kanë ardhur poshtë, të tundë dorën. Dhe pjesa tjetër – përsëri në një litar. Që prej 15 minutash, të sjellë 45 minuta në mësim deri sa ju të merrni formularët e kërkuar nga, dhe reduktohet gradualisht kthehet në 15 seancat minutë. Rezultati mund të humbni peshë dhe litar, dhe për të eleminuar celulitin.

Ushtrimi i dytë që i frikësohet celulitit – Hula-Hoop, Rusia është e njohur si një luajtur gjimnastikor. Twist luajtur – kështu që nuk e vetëm të heq celulitin dhe ngecja e gjakut në zonën e legenit (problemin në të gjithë ata që punojnë ulur), por edhe për të marrë një bel të ngushtë, për të zgjidhur probleme me tretje dhe shpinë. Jo i keq? Hop caktuar në çdo plot apartament. Ushtrime parim me luajtur është e njëjtë me litar, kthesë atë nuk duhet të jetë në ose si ne si, dhe në kohë. Rënë Hop – ashensor dhe kthehet në dhe kështu 15 minuta. Kujdes Më shumë se 15 minuta nuk mund të tjerr të luajtur, sidomos natën, pasi të fluksit të gjakut në legen dhe stomak të padëshirueshme. 15 minuta kanë shtrembëruar – dhe përfundoi të gjitha falënderoj ju dhe një përfitim të madh.

Çfarë tjetër duhet të them? Vetëm atë një muaj e ushtrimit të përditshme ju do të jetë i habitur me mirëqenien dhe gjendjen e celulitit të tyre të tyre që edhe pse ngadalë, por me siguri nuk do të shkojnë më se sjell gëzim dhe besim të madh. Dhe unë gjithashtu dua të këshilloj të gjithë ata që zgjidh problemin e celulitit – me ushtrim javës pastrimin zorrët.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *