Ushtrime për bark për vetëm 8 minuta në ditë(VIDEO)

Më poshtë mund të përcjellni ca lëvizje për muskuj të barkut qe do të ju formësojnë barkun për një kohë mjaft të shpejtë. Gjeni 8 minuta cdo ditë dhe rezultati do të vijë shpejtë.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *