Ushtrime për një bark të përsosur

Muskujt e barkut jan një ndër muskujt më të vështir që ti krijojsh.  Këtu dieta ka të bëj shum me pamjen e muskujve te barkut.  Duhesh të jesh tepër i diciplinuar ne anen e ushqimit.

Që muskujt e barkut të shihen mir, gjatë ushtrimeve ju duhet ti stresoni sa më shum.  Sa më shumë që të keni llojshmeri gjatë ushtrimeve aq më shumë muskujt i ve ne punë.

Shikoni përmes fotografive një séancë stërvitore për zhvillimin dhe formësimin e muskujve të barkut .

1.Hanging leg raises

b1

 

2.Side Lateral Bent

b2

 

3.Decline-ab-crunches

b3

 

4.Bicycle Crunches

b4

 

5.AB Roller

b5

 

6.Cable Crunches

b6

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *