Ushtrime për pjesën e poshtme të trupit (VIDEO)

Mrekulloheni me trupin e skalitur të Candice Swanepoelit? E dëshironi trupin sikur të Victoria Secret?

Po ju sjellim stërvitjet me biondinën e bukur, të cilat prapanicën tuaj do të bëjnë më të fort dhe të formësuar më bukur, transmeton Telegrafi.

Shikoni stërvitjet e quajtura “Ballet Beautiful” në të cilat paraqitet edhe trajnerja Mary Helen Bowers.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *