Këto ushtrime do t’ju ndihmojnë që ta mbani drejtë trupin tuaj, para së gjithash shtyllën kurrizore dhe supet do t’i keni më të ekuilibruara.

Këto ushtrime do të ndikojnë për të mirë në tërë muskulaturën tuaj dhe në tendosjen nervore.

1. Vendosni duart pas qafe dhe afroni ballin poshtë. Duke marrë frymë me hundë ngitni bërrylat nga dyshemeja mbani një kohë, pastaj relaksohuni dhe nxirreni frymën nëpërmjet gojës.

2. Vendosni duart në ije dhe ngitni bërrylat.

3. Njërën dorë vendoseni pas qafe, tjetrën në ijë- pastaj ngriti bërrylat (të njëjtën gjë bëjeni në secilën anë).

4. Duart e vendosura në shpinë lëvizni në drejtim të thembrave duke i ngritur lartë në ajër dhe pastaj i ktheni prapë në shpinë.

5. Duke i vendosur duart në formë të shkronjës ‘U’, i ngitni ato nga dyshemeja (duke i bashkuar shpatullat).

6. Njëra dorë është e zgjatur përpara mbi kokë, ndërsa tjetra gjendet përgjatë trupit. Njëkohësisht ngitni të dy duart nga dyshemeja (pastaj i ndërroni anët).

7. Ngriti duart mbi kokë, pastaj çojeni më lartë njërën dorë dhe këmbën e kundërt (e bëni këtë në të dy anët).

8. Me shuplaka të vendosura në dysheme, çojeni kokën, supet dhe kafazin e kraharorit lartë nga pas derisa të drejtohen bërrylat.

Artikuj të ngjashëm

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!