Këto ushtrime janë disenjuar posaçërisht për ata që nuk kanë kohë dhe mundësi të shkojnë në palestër ose të ushtrojnë me një profesionist.

Edhe pse si ato ushtrimet më klasike shquhen të jenë Squat dhe e vërteta është se po, ato janë idealet për pjesën e poshtme të trupit tuaj, përsëri janë shumë të mërzitshme dhe të lodhshme.

Nga ana tjetër, nuk punojnë vetëm pasmet tuaja por komplet zonën e poshtme të trupit. Ndërsa nga ana tjetër, këto ushtrime punojnë veçanërisht me zonën e  fundshpinës dhe pasmeve tuaja duke u fokusuar kryesisht aty dhe duke skalitur muskujt e duhur për pasme të formësuara dhe të plota.

Këto ushtrime, janë dizenjuar posaçërisht për ju që mbase nuk keni as kohë dhe mundësi të ndiqni palestër ose të ushtroheni me një profesionist. Mjafton vullneti juaj dhe shumë pak minuta, për t’i bërë ato. Çdo ushtrim kryeni për rreth 45 sekonda deri në një minutë sipas radhës së vendosura.

2

3

4

Artikuj të ngjashëm

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!