Ushtrimet 10 minutëshe për të pasur një trup plotësisht në formë

Ja disa ushtrime të cilat sigurojnë një stërvitje totale të të gjithë trupit tuaj pa qenë nevoja të shpenzoni kohë edhe para në palestër.

Fare lehtë mund ti kryeni në shtëpinë tuaj, dhe të siguroni kaloritë e mjaftueshme të humbura sa do të digjnit normalisht me suhtrime të tjera. Nisini ato menjëherë duke i bërë përgjatë 60 sekondave secilin ushtrim! Me 15-20 sekonda pushim midis secilit ushtrim. Të paktën për 4 herë ne javë. Në fund të fundit do të harxhoni vetëm 10 minuta në ditë!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *