Ushtrimet HIIT për një trup të për kryer

Dëshironi të keni trup të fortë brenda vetëm10 minutave? Po ju japim program të shkëlqyeshëm të ushtrimeve me të cilat është e mundshme…

Në kohë të fundit me siguri shumë herë keni dëgjuar apo lexuar diku mbi stërvitjet HIIT popullore!

Nëse akoma jeni duke u hamendur se si të humbni atë tepricë të kilogramëve, apo që po ata kilogramë të mos ju kthehen me shpejtësinë e dritës, zgjidhja është pikërisht në stërvitjet HIIT të mundimshme, por të dobishme!

Atë që kjo stërvitje e bën shumë efikase dhe të ndryshme nga të tjerat është që për një kohë shumë të shkurtër humbini kaloritë e tepërta, ndërkaq trupi mbetet i fuqishëm.

Në vazhdim po ju paraqesim 3 variante të kësaj stërvitjeje dhe ju propozojmë që të filloni me këto variante.

Trup i tendosur për vetëm 10 minuta stërvitjeje:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *