Ushtrimet më të mira për ijet

Ju duket që derisa jeni duke vrapuar, duke kërcyer dhe duke bërë ushtrime të ndryshme aerobie, brendësia e kërdhokullave tuaja fare nuk aktivizohet. Do të dëshironit që këmbët në atë pjesë t’ju jenë më të holla. Katër ushtrime të thjeshta janë e gjitha që ju nevojiten…

Ushtrime shumë të thjeshta të cilat mund t’i bëni edhe kur shikoni emisionin apo filmin e preferuar, madje edhe derisa është pauza për marketing.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *