Ushtrimet për ata që janë të lënduar: gjoks, shpatulla dhe krahë

Ushtroni këto ushtrime zëvendësuese nëse jeni të lënduar.

Nëse keni ushtruar për vite me rradhë, shanset janë se  nuk do të jeni në gjendje të bëni këto ushtrime më tutje, për shkak të ndonjë lëndimi apo moshës së shtyer. Por nuk ka asnjë arsye që ju të dorëzoheni dhe mos të ushtroni më tutje. Në vend të kësaj, me disa ushtrime zëvendësuese, ju mund të vazhdoni të sfidoni ende vetvetën, ndërtoni muskuj, dhe shkrini yndyrë për të parë në fund muskuj të barkut bukur të zhvilluar brenda një muaji.

Udhëzimet:

Përformoni ushtrimet e mëposhtme një herë në javë në rradhitjen si më poshtë. Ushtrimet performohen në formë të serive, ashtu që ju do ti kryeni të gjitha seritë e ushtrimeve me nga një lëvizje para së të vazhdoni më tutje.

  1. Floor Press

press1

Seri: 3  Përsëritje: 8

  1. Band Flye

press2

Seri: Sa më shumë që të mundeni  Përsëritje: 75 githsej

3.Neutral-Grip Overhead Press

press3

Seri: 2  Përsëritje: 15

4.Hammer Curl

press4

Seri: 2  Përsëritje: 15

5.Band Pushdown

press5

Seri: Aq sa është nevoja  Përsëritje: gjithsej 75

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *