Nishel Levin, modele e fitnesit super seksi, ka treguar ushtrimet për zhvillimin e muskujve të gluteusit.

Për të gjitha vajzat të cilat dëshirojnë të kenë vithe seksi të formësuara mirë dhe të forta pason një informacion i keq.

Nëse nuk jeni të paracaktuara gjenetikisht për muskuj të mirë në gluteus, do të duhet patjetër që të djersiteni goxha shumë në palestër.

Është lajthitje që me ushtrime të zakonshme dhe pa pesha vithet t’ju bëhen të forta dhe të formësuara.

Patjetër duhet të shkoni në palestër dhe të ngrini pesha. Pikërisht kështu ju thotë Mishel Levin, modele fituese e femrave mbase për prapanicën më të mirë në botë.

Shikoni videon më poshtë:

Artikuj të ngjashëm

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!