Ushtrimet për triceps më të mirë

Në këtë artikull mund të gjeni disa na ushtrimet më të mira për triceps, të propozuara nga Jordan G.
Tërheqja e kabllos nga mbrapa: 4 seria-6, 8, 10, 12
Tërheqja e litarit: 4 seria-12,10,8, 6
Ngritja e trupit tuaj: 3 seria- deri në lodhje

Problemi me këto ushtrimet mund të jetë organizimi. Duke i bërë së pari pompat dhe me përsëritje pak më të shumta, do të ngrohni bërrylat tuaj më mirë për trening më të vështirë më vonë. Të filloni menjëherë treningun me ushtrime të rënda kontribuon në dhimbje të bërrylave dhe një dhimbje e lehtë mund të ju ndërpres punën më pas.
Këshilla është të torturoni Trisin tuaj, jo bërrylat. Duke performuar pompat së pari, ju do të ngrohni dhe nyjet po ashtu për pesha më të rënda.

Ushtrimi 1 –Tërheqja e litarit
triceps-rope-pushdown1
Tërheqja e litarit vë në funksion tricepsin, pjesën e përparme të kraharorit, bicepsin, kraharorin dhe vithet.
Hapi 1: Duke qenë përballë me pajisjen e këtij ushtrimi, tërhiqni litarin nga lartë me gishtat e mëdhenjtë. Tërhiqni bërrylat në anën tuaj kështu që parakrahët të jenë paralel me dyshemenë.
Hapi 2: Zgjatni parakrahët poshtë, derisa tërhiqni litarin nga brenda kështu që grushtet e duarve të jenë përball me tokën, atëherë kur duart tuaja janë plotësisht të shtrira. Pushoni pak, dhe kthehuni në pozitën fillestare.

Ushtrimi 2- Ngritja e trupit tuaj
Fitness_Lexikon_Uebung_061a.582713.jpg.2409729
Ky ushtrim vë në funksion tricepsin dhe bicepsin. Ngirtja e peshës tuaj përbën ushtrime me presion në pjesën e sipërme të trupit, ushtrime që forcojnë supet, gjoksin dhe tricepsin.

Hapi i parë: Vendosni mirë duart në pajisje dhe qoni trupin tuaj derisa duart të jenë të shtrira plotësisht, dhe ngadalë mblidhni gjunjët.
Hapi i dytë: mblidhni bërrylat dhe zbrisni trupit deri sa krahët e sipërm të jenë paralel me dyshemenë.
Hapi i tretë: përdorni gjoksin, supet dhe krahët tuaj për t’u kthyer në pozitën fillestare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *