Ushtrimet që jua krijojnë vijën V, të cilës asnjë femër s’mund t’i rezistoj!

Një prerje V në muskujt e poshtëm abdominal është shenja kryesore e dedikimit të vërtetë ndaj pamjes fizike, si për meshkujt ashtu edhe për femrat.

Kjo tregon se i qëndroni besnik programit të ushtrimeve dhe stilit të jetës.

Është e vërtetë se muskujt e barkut krijohen në kuzhinë, por krijimi i prerjes seksi “V” merr shumë më shumë punë.

Për ta fituar këtë prerje duhet të krijoni një program ushtrimor me ushtrime për forcimin e muskujve të barkut, por nevojiten edhe ushtrime të këmbëve.

Këto janë disa nga ushtrimet të cilat duhet t’i futni në programin tuaj për ta fituar këtë prerje që i çmend të gjitha vajzat.

Reverse Crunches (4 seta me 10-12 përsëritje)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *