Kush ju ka thënë se ju duhet të ushtroni në bench për të pasur një gjoks dhe krahëror bukur të zhvilluar?

Ushtrimi me pesha: Jo bench? S’është aspak problem. Ka edhe mënyra tjera të të ushtruarit që ju mund të zhvilloni pjesën e sipërme të trupit, ashtu që të duke bukur. Perfeksiononi pjesën e sipërme të trupit më këtë ushtrim të vetëm që ngarkon krahët, shpatullat si dhe kurrizin. S’ka ku shkon më mirë, apo jo ?!

Ushtrimi që është mjaft i rëndësishëm dhe ngarkon disa pjesë të muskujve të sipërm të trupit nuk don shumë filozofi. Krejt çka duhet të bëni është të merrni dy pesha të dorës. Shtrijuni në dysheme, ngrisni duart lartë me pesha ashtu siç e shihni në fotografi. Mbani duart të ngritura drejtë.

1-floor

Pastaj lëshoni peshat poshtë dhe thyni duart ashtu që peshat të arrijnë tek gjoksi, siç e shihni në fotografi. Pushoni për 5-10 sekonda dhe përsëritni lëvizjet e ushtrimit duke ngritur duart lartë me pesha.

2-floor

 

Artikuj të ngjashëm

recent comments

3 Comments

selvija April 15, 20154 years ago

Sa kg duhet te jen peshat, dhe per sa kohe duhen keto ushtrime per gjoks per te verejtur ni rezultat.Faleminderit per mirekuptim

reply

Lori July 23, 20154 years ago

Shum e bukur

reply

Lori July 23, 20154 years ago

Bkr

reply

Leave a comment

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!

Na ndiqni në rrjete sociale

Këshillat e fundit

Vera po vjen

AJE GATI me
u transformu?

Kliko me poshtë dhe mëso si ta ndertosh dhe mirmbash një fizik
si të aktorve të hollivudit

FILLO trANSFORMIMIn tANI!!