Ushtrime nga shtepia

Ushtro ne shtepi | Vetem 10 Minuta Per Nje Trup Te Mrekullushem

Hyrë në formë fantastike, ushtro ne shtepi  dhe djeg nje numer te madh te kalorive me keto ushtrime.  Kjo është një stërvitje-bërë me peshë te trupit dhe bëhet në mënyr të shpejt  – dhe është shumë më e vështirë se sa duket! Ushtro ne shtepi

Shpenzojnë një minutë duke bërë sa më shumë përsëritje me formë të mirë ,  atëherë kur kryhet koha, kalo në ushtrimin tjetër!

#1 Butt kicks

#2 Burpees

#3 Lunges

#4 Mountain climbers

#5 Bodyweight squats

#6 Push ups

Ploteso kuizin transformohu: Kliko ketu

#7 Tricep dips

#8 Russian twist

#9 Plank​

#10 Reverse crunch

✓ Mos harroni të pini shumë ujë dhe më pas zgjatni muskujt për të marrë rezultatet më të mira nga kjo stërvitje.

✓ Ushtro në ritmin tuaj dhe shikoje nivelin tuaj të fitnesit se si përmirësohet.

✓ Shenoni numrin e ushtrimeve që ta dini sa I keni bërë dhe sa ti beni herën tjetër

✓ Vetëm mos harroni forma e mirë është prioritet kështu që vetëm përsëritjet që bëhen siç duhet  numërohen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *