Vetëm pak minuta në ditë dhe ju do të keni këmbë të bukura

Thuajse të gjithë njerëzit, veçanërisht femrat, fillojnë të mendojnë më seriozisht për trupin e tyre dhe humbjen e peshës kur vjen pranvera.

Me qëllim që të heqim peshën në pjesën e brendshme dhe të jashtme të kofshëve, duhet të bëjmë tre gjëra: rregullojmë dozën e përditshme të kalorive, konsumojmë mjaftueshëm ujë dhe të bëjmë ushtrime efektive, transmeton Telegrafi.

Nuk është e nevojshme të shkoni në palestër, pasi që ushtrimet e rekomanduara mund të performohen edhe në shtëpi.

Për 12 minuta në ditë do të hiqni një centimetër në kofshë dhe të ndenjura brenda një jave. Nuk do të jetë e lehtë, por trupi juaj padyshim që do të jetë mirënjohës.

Në këtë video mund të shihni ushtrimet intensive të cilat kanë ndihmuar mijëra gra.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *